Gerenoveerd handelspand

Handelspand voor € 1.850

Lindenstraat 30, 3140 Keerbergen
Ref: 089TH

Omschrijving

Unieke kans: prachtig handelspand in het centrum van Keerbergen. Er is ook de mogelijkheid eigenaar te worden van dit pand via een "huurkoop". Dit is een zeer interessante optie voor startende zaken. Contacteer ons voor meer informatie.

U bevindt zich hier in het “nieuwe” centrum van Keerbergen, vlakbij de Delhaize en andere handelszaken. De gehele inboedel - meubilair, keukentoestellen, servies, koelcel, … - worden mee overgedragen met het handelspand. In 2017 werd het restaurant volledig gerenoveerd en afgewerkt met kwalitatieitsvolle materialen waaronder nieuwe keuken, raampartijen, centrale verwarming, elektriciteit, ....

Deze gezellige handelsruimte biedt plaats voor een 40-tal zitplaatsen en een 35-tal zitplaatsen op het terras van 40 m² dat voorzien is van een zonnescherm. De praktisch ingerichte bar omvat 4 doorgeefkoelkasten en biedt voldoende opbergruimte. Het restaurant werd voorzien van een nieuwe keuken. Deze keuken is volledig ingericht met onder andere gasvuren, dampkap, oven, microgolfoven, koelvitrine, toast machines, … De keuken is verder voorzien van veel schuiven en kastjes waardoor ze heel gebruiksvriendelijk is. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de afwasruimte die voorzien is van een afwasmachine van Hoonved. Het handelspand beschikt ook over een ruime kelderberging met koelcel. De kelder is ook te bereiken via de 2 inpandige garages waar u toegang toe heeft via een weg langs de zijkant van het gebouw.

Kortom, dit handelspand is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een restaurant dat volledig instapklaar is. U hebt hier de mogelijkheid een goed draaiende zaak te creëren met een beperkt personeelsbestand. Tot slot laten de ruimtes ook toe het handelspand te gebruiken voor andere doeleinden.


Verdieping -1

Garage 2 inpandige garages
Kelder

Gelijkvloers

Keuken 1
Terras
Wc1
Wc2
Zitplaats
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Keukentype Hyper-Geïnstalleerd
Verwarming Aardgas
Centrale verwarming ja
Beglazing Dubbel glas
Aansluiting elektriciteit ja
Aansluiting aardgas ja
Aansluiting telefoonlijn ja
Aansluiting Internet ja
Aansluiting waterleiding ja
Prijs € 1.850,00
Vrij op bij akte na betaling
Aantal garages 2
Afstand tot openbaar vervoer 50 m
Afstand tot winkels 50 m
Afstand tot school 50 m
Instapklaar ja
Bebouwing halfopen
Staat Goede staat

Panden in de buurt