Prachtig handelspand op toplocatie

Handelspand

Lindenstraat 10, 3140 Keerbergen
Ref: 051
287m2 woonopp.
492m2 grondopp.

Omschrijving

Instapklaar, prachtig handelspand in centrum Keerbergen. Vroeger gebruikt als bio-restaurant maar kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt (handel). De gehele inboedel - meubilair, keukentoestellen, servies, wijnfrigo ... - worden mee verkocht met het handelspand.

In 2015 werd het pand volledig gerenoveerd en afgewerkt met de beste materialen waaronder Sonos geluidssysteem, geavanceerd alarm, deuren met cijfersloten, ...
Deze gezellige handelsruimte heeft ruimte voor een 60-tal zitplaatsen en een 35-tal zitplaatsen op het terras. De keuken is luxueus en volledig ingericht. Deze is voorzien van alle apparaten van de beste merken met bijvoorbeeld een oven van Rational, met aansluitend de afwasruimte met afwasmachine van Winterhalter. Daarnaast is de bar perfect ingericht en afgewerkt, met zelfs twee koeltogen en het koffiemachine van WMF. Achteraan het pand is er een aparte ingang voor leveranciers. De achterbouw voorziet een voorbereidingskeuken met kwaliteitsvolle toestellen. Verder is er een wasplaats, grote koelcel, koelkasten van Haier en een riante stockage ruimte.
Op de eerste verdieping bevindt zich een bureau, toilet en kleedkamer voor het personeel, dit geheel kan eventueel worden omgevormd tot een studio. De kelder is bereikbaar vanuit de bar, en kan worden gebruikt als extra opslagplaats.

Kortom, elk detail is afgewerkt met duurzame materialen van de beste merken. Dit handelspand is een droom voor elke horeca uitbater.


Recente bestemming Niet ingegeven
Keukentype Hyper-Geïnstalleerd
Verwarming Elektriciteit
Domotica ja
Alarm ja
Prijs Info op kantoor
Vrij op onmiddellijk
Bebouwing halfopen
Renovatiejaar 2015
Staat Uitstekende staat
Grond oppervlakte 492 m²
Woonoppervlakte 287 m²
Oppervlakte Gelijkvloers 287 m²
Oppervlakte 1e verdieping 77 m²
Handelsoppervlakte 287 m²
Aantal verdiepingen 2
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt