Wij willen al onze klanten bedanken voor het vertrouwen:

 

"Ik heb op de fijne, aangename en professionele hulp van Gio en Jeroen kunnen rekenen bij de aankoop van mijn (droom)woning! Wat een goede begeleiding heb ik gekregen. Ik raad dit topduo aan iedereen aan bij de aan- of verkoop van hun woning. " 

- A.D.

 

"Heel vlotte makelaar en zeer klantvriendelijk, altijd bereikbaar voor vragen. Hij gidst je op een begrijpbare manier doorheen de hele procedure zodat mensen zonder kennis over de gang van zaken begrijpen waar ze aan toe zijn. Moesten we ooit ons droomhuis verkopen, dat we gevonden hebben via Vastgoed Boonstra, zullen wij ons vertrouwen terug in hem stellen. Zeker een aanrader. "

- L.P. 

 

"Heel tevreden over Boonstra vastgoed! Gio heeft ons project met veel enthousiasme en overtuiging aangenomen en dit resulteerde in een mooie & vlotte verkoop! "

- K.B.

 

"Boonstra een echt aanrader met goede service . Zeer vriendelijke mannen die veel kennis hebben in hun vak. Huis verkocht op 1 week tijd. Top !" 

- C.M.

 

"Wat een heerlijk gevoel om te zien hoe snel Jeroen Boonstra voor ons appartement fijne huurders gevonden heeft. Om nog maar te zwijgen over zijn professionele aanpak mbt plaatsbeschrijving, foto’s en afhandelen van het contract. Ook deze nam Jeroen volledig op zich! Heel blij met deze snelle, correcte samenwerking bij Boonstra Vastgoed! Bedankt voor jullie hulp! "

- L.S. 

 

"Een top makelaar! Zeer vriendelijk en behulpzaam. Als je iets wilt kopen/verkopen of huren/verhuren raad ik Boonstra Vastgoed aan! "

- I.V.

 

"Een makelaar die er altijd voor je staat. Goede communicatie en opvolging van onze aankoop van A tot Z.  Super! " 

- M.B.

 

"Het bezoek aan de appartement werd perfect begeleid door de verkoper Jeroen Boonstra. Superenthousiaste en sympathieke makelaar die vertrouwen uitstraalde! Ik kreeg duidelijke en correcte info over het pand.
Alle e-mails en telefoontjes werden direct beantwoord. Hij is altijd bereikbaar, s’avonds en in het weekend.
Een echte aanrader! Bedankt Boonstra Vastgoed! "

- V.G. 

 

"Geweldige service met grondige kennis van zaken !"

- E.S. 

 

"Huis gekocht via Boonstra ... Super huis, goede ligging en instapklaar!
En super begeleiding van ons traject door Jeroen. Een aanrader voor het kopen en/of verkopen #Boonstra Vastgoed ! " 

- F.S.

 

"Persoonlijk, maar toch professioneel. Het huis was op slechts 1 dag verkocht. Je wordt begeleid vanaf de eerste dag dat je de beslissing neemt om te verkopen tot de ondertekening van de akte en overhandiging van de sleutel. Je krijg voldoende en correcte uitleg, ook steeds bereikbaar voor vragen. Top vastgoedmakelaar! Aan te bevelen aan iedereen die zijn/haar woning wil verkopen. "

- K.V.

 

"Indien je je huis snel en professioneel wilt verkopen dan moet je bij Boonstra Vastgoed zijn!! Jeroen heeft echt alles geregeld voor ons. Een toppertje! "

- L.V. 

 

Professionele en aangename makelaar. Voor ons eerste apartementje zijn mijn vriendin en ik terechtgekomen bij Boonstra Vastgoed. We hadden vele vragen die steeds zeer snel en vriendelijk werden beantwoord door Jeroen. Een aangename,persoonlijke en proffesionele aanpak is wat Boonstra Vastgoed biedt. Zeker een aanrader! "

- A.P.

 

"Een fantastische makelaar! We zijn enorm goed begeleid in de aankoop van ons huis. We konden altijd terecht voor vragen en informatie in de maanden na het tekenen van het compromis. Alles werd perfect geregeld, heel persoonlijke aanpak en heel eerlijk (naar de verkoper en naar ons, de kopers, toe). Echt een aanrader om te verkopen/kopen! " 

- S.P.